Stoerekindjes - Baby zonnehoedjeWilt u graag voor uw baby een zonnehoedje kopen? Dan bent u bij ons op stoerekindjes.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk niet alleen voor uw baby een zonnehoedje kopen maar nog veel meer leuke strand- en zwemartikelen voor de kleinste in de familie bestellen. Voor uw baby is het zonnehoedje een onmisbaar deel van zijn of haar outfit als u met hem of haar op vakantie gaat naar een warme plek. U hoeft niet eens ver te reizen om mooie stranden tegen te komen. De Noordzee is een prima vakantiebestemming want waarom zou u ver willen reizen als u net een klein kind hebt gekregen? Dan hebt u vast geen zin in een lange vlieg- of autoreis. Dat is meestal te zwaar voor uw kind dus doe hem dat niet aan. Kies daarom voor de zee in Nederland. Een Waddeneiland is bijvoorbeeld ook een erg geschikte plek als vakantieoord voor kleine kinderen. Niet alleen zult u er zelf heerlijk tot rust kunnen komen als u de Waddenzee of de Noordzee induikt, ook uw kind zal het hier zeker naar zijn plezier hebben. Aangezien de zomers steeds heter en droger worden door de klimaatveranderingen in de wereld, is het zaak om u hierop goed voor te bereiden. U kunt zelf ook wel wat bescherming gebruiken. Een parasol en een flinke laag zonnebrandcrème en u kunt lekker koel genieten van de buitenlucht als de zon op zijn felst brandt. U hebt niet per definitie beschermende UV-kleding nodig maar uw kind misschien wel. Dit zijn badpakken of zwembroeken die de gevaarlijke straling niet doorlaten zodat uw kind niet kan verbranden. Dat is voor het gezicht wel anders. Uiteraard is insmeren met een hoge factor aan zonnebrandcrème van het grootste belang maar om uw kind 100 procent bescherming te geven tijdens de warmste uren van de dag kunt u maar beter voor uw baby een zonnehoedje kopen. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Zoekt u maar eens naar onze zwemkleding voor uw baby. Zonnehoedje, zwembroek, waterschoentjes, bij ons vindt u het allemaal.

Koopt u een baby zonnehoedje als u naar het strand gaat

Een baby zonder zonnehoedje loopt het gevaar zijn hoofdje te verbranden. En dit gaat sneller dan u denkt. Zelfs in de schaduw kan dit al gebeuren, zeker in de zomer. Een baby zonder zonnehoedje, dat is een slechte combinatie. Wees hier op bedacht en koop voor uw baby een zonnehoedje met een leuk design. We hebben zowel stoere mannelijke designs als ook schattige designs voor meisjes in diverse kleuren. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Haast u dan vlug naar onze website en maak vandaag nog de bestelling. Als u vandaag tijdens kantooruren bestelt dan kunt u morgen al op het hoofd van uw baby een zonnehoedje zetten. Wij hebben dit artikel namelijk steevast op voorraad. Niet alleen dient uw baby een zonnehoedje te dragen als jullie naar een strand gaan. Het is het beste om op elke gelegenheid uw baby een zonnehoedje te laten dragen als de zon fel schijnt, de buitentemperatuur hoog is en u voor een langere tijd buten wilt zitten. In uw achtertuin begint het dus al zwaar te worden voor uw baby. Een zonnehoedje is een onmisbaar artikel voor elke uitzet voor uw kind. Niet alleen op het strand of in de achtertuin, ook als u met uw baby gaat wandelen, naar het buitenzwembad gaat, een stukje mee gaat fietsen en ga zo maar door. Elke buitenactiviteit in de zomer kan een gevaar opleveren voor uw kind dus wees slim en stop het hoedje in uw tas. Mocht de zonkracht dan zodanig toenemen dat zelfs u er van begint te zweten, dan weet u nu wat u moet doen: uw baby een zonnehoedje opzetten en wel zo spoedig mogelijk! We verkopen deze hoedjes van diverse merken dus u hebt een leuk assortiment om tussen te kijken.

  • Zo hebben we klassieke rieten hoedjes voor zowel uw baby als voor de moeder
  • Buckethats in onder andere de kleuren wit en roze
  • En speciale zonnehoedjes met een achterflap zodat ook de nek van uw baby of peuter beschermd is tegen zonnestralen.

Uw baby heeft een gevoelige huid, smeer het goed in!

Hebt u uw baby met een zonnehoedje uitgerust? Dan is hij er helemaal klaar voor om eens voorzichtig te gaan dobberen in een meer, de zee of in een zwembad, als u het eerst rustig wilt opbouwen. Vergeet niet om uw baby zwembandjes aan te trekken. U kunt er nog zo goed op letten, een ongeluk zit in een klein hoekje. Overigens zal het u verbazen hoe prettig een baby het vindt om te dobberen. Zelfs onderwaterzwemmen is voor hen een eitje en ze kunnen erg lang hun adem inhouden zonder er bewust mee bezig te zijn. Ze hebben een onbewuste aanleg hiervoor en dat zorgt er ook voor dat ze in een later stadium van hun leven gemakkelijker hun zwemdiploma’s kunnen halen. Heeft uw baby een zonnehoedje op en wordt dit hoedje nat? Dat is geen probleem, ze mogen nat worden en zullen door de zon snel weer droog zijn. Bent u naar de zee geweest? Spoel dan de zwemkleding en het baby zonnehoedje goed schoon zodat het zout er uit wordt opgelost. Hebt u nog vragen over het online bestellen? Of over deze producten? Schroom dan niet maar stelt u gerust al uw vragen aan onze klantenservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn