Als u in Noord-Brabant woont ter hoogte van Rosmalen, dan is het verstandig om een loodgieter te kennen bij u in de buurt. Het is zeker niet het geval dat u in een risicogebied woont. Maar het kan maar zo het geval zijn dat u een loodgieter in Rosmalen nodig hebt. Dit zijn zaken waar men vrijwel nooit over nadenkt tot het te laat is. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren die te maken krijgen met een verstopping. Of erger nog: een overstroming. Als dit in uw kelder gebeurt dan is de schade nog te overzien. Maar krijgt u een lekkage op de 1e verdieping, dan bent u verder van huis. Waterschade en een vreselijke stanklucht zijn het gevolg. Natuurlijk komt dit allemaal niet zo vreselijk vaak voor, in tegenstelling tot verstoppingen. Het zal u verbazen wat onze loodgieter in Rosmalen allemaal tegen is gekomen in de afgelopen decennia. U begrijpt dat het voor iedere huiseigenaar niet onverstandig is om onze website te onthouden. Bookmark daarom hurkensrioolservice.nl uit Rosmalen. We helpen u trouwens ook in omringende dorpen en steden zoals Den Bosch en Oss. Wij zoeken graag met u samen naar een klantgerichte oplossing. En als dat betekent dat u ons midden in de nacht nodig hebt dan doen we daar beslist niet moeilijk over!

Waar hebt u een loodgieter in Rosmalen voor nodig?

U hebt een loodgieter in Rosmalen nodig. Hopelijk belt u ons dan op ons speciale telefoonnummer op. Wat mag u feitelijk qua diensten verwachten? Dit komt op drie belangrijke punten neer:

  • Aanleggen,
  • Inspecteren,
  • En ontstoppen.

Zo helpen wij regelmatig aannemers bij de aanleg van de riolering. Ook als u uw huis saneert of renoveert dan kan onze loodgieter in Rosmalen u van advies voorzien. Bedrijven doen er goed aan om minstens eens in het halfjaar hun riolering te laten inspecteren door onze loodgieter uit Rosmalen. De afvoerputten kunnen vaak verstopt raken en die putten kunt u zelf reinigen. Maar als u er een oude filter in hebt zitten die veel afvalstoffen doorlaat dan kunt u verderop in de riolering problemen krijgen. We hebben een handige camera die we in het riool laten zakken om preventief problemen op te sporen. Daarnaast kunnen we stankoverlast opsporen en preventief ontstoppen zodat slib wegspoelt en u weer een tijdje met uw riolering verder kunt. Is er een probleem en spoelt water niet langer weg? Dan kunnen we de putten uitzuigen en uw riolering ontstoppen ongeacht de grootte van de buizen. U leest het, onze loodgieter in Rosmalen is van alle markten thuis. We zijn van geen kleintje vervaard en helpen zowel particulieren met hun problemen als bedrijven in de industrie.

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Dankzij onze jarenlange ervaring kan de loodgieter in Rosmalen direct de oorzaak van het probleem achterhalen. Vervolgens stellen we een plan op en dan is het aan u om hiermee akkoord te gaan. Natuurlijk lossen we problemen zo snel mogelijk op maar we willen wel uw mening horen. U wilt immers weten wat de mogelijkheden zijn en wat het u gaat kosten. We zijn een transparant bedrijf en zullen nooit indringend ingrijpend zonder met u te overleggen. U kunt ons Hurkens Rioolservice 24 uur per dag bellen als er sprake is van een noodgeval zoals een acute overstroming. Onze snelle service zorgt ervoor dat onze loodgieter in Rosmalen binnen maximaal een half uur bij u op de stoep staat. Hebt u verder nog vragen? Bel dan met onze klantenservice of stuur een e-mail. U vindt ons aan de Irenestraat 5 in Rosmalen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn