Heeft u het gevoel dat uw gehoor minder wordt? Wijzen anderen u erop dat niet alles meer goed meekrijgt? Dan willen wij u van harte uitnodigen om een keer een gehoortest bij te komen doen. Tijdens een dergelijke test kunnen wij uw gehoor testen om te zien of er misschien iets niet helemaal in de haak is met uw gehoor. Wij kunnen u laten zien waar het misgaat en waar mogelijkheden liggen om uw gehoor te verbeteren. Wij kunnen u een gehoorapparaat leveren waardoor u weer veel beter kunt gaan horen. Wij hebben gemerkt dat heel veel mensen zelf niet door hebben dat hun gehoor in de loop der jaren heel erg achteruit gegaan is. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat de achteruitgang heel erg langzaam ging, maar op het moment dat zij bij onze audicien in Rotterdam een gehoorapparaat aangemeten krijgen, horen zij ineens veel meer dan zij ooit voor mogelijk hadden gehouden. Mocht u ook merken dat u niet meer genoeg of niet meer alles hoort, dan kunt u ook een keer een afspraak komen maken met onze audicien in Rotterdam. Wij helpen u graag om te kijken wat er mogelijk is om uw gehoor te verbeteren. Soms kan het ook gewoon een kwestie zijn van dat uw oren moeten worden uitgespoten. Een andere keer heeft u meer aan een van onze gehoorapparaten. Wij zullen in dat laatste geval kijken wat het beste bij u past en waar u het meeste baat bij kunt en zult hebben. Kom daarom snel een keer een afspraak maken met onze audicien in Rotterdam omdat deze u graag van dienst is. U kunt een afspraak maken door even naar onze site te komen surfen, maar u kunt ook een mailtje sturen naar een van onze medewerkers.

Bij ons audicien in Rotterdam kunt u ook terecht met tinitus

Tinitus is een heel vervelende aandoening waar heel veel mensen op latere leeftijd aan lijden. Wij hebben daarom ook heel vaak mensen in onze winkel die graag de hulp van ons als audicien in Rotterdam inroepen om te kijken wat wij allemaal voor hen kunnen doen. Wij kunnen als audicien in Rotterdam kijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij zullen namelijk kijken of de oorzaak van de tinitus fysiek is, of dat het een psychische oorzaak heeft. Het kan namelijk gebeuren dat er een mentale oorzaak is die nooit opgelost kan worden aan de hand van een gehoorapparaat. Wij kunnen als audicien in Rotterdam goed achterhalen waar uw tinitus vandaan komt. Vandaar dat wij u ook van harte willen uitnodigen om een keer een afspraak met ons te komen maken om te horen wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij zullen met u een grondige test te doen om te horen of u vooral in de hoge of in de lage frequenties geen tonen meer hoort. Een enkele keer komt het voor dat men in de middenfrequenties niets meer hoort. Uiteraard hebben wij dan ook de juiste apparaatjes voor u om uw gehoor te verbeteren.

Wij zorgen ervoor dat u weer beter kunt horen

Wanneer u momenteel graag een keer een afspraak wilt komen maken met ons als audicien in Rotterdam, dan kunt u altijd even op onze site komen kijken. Het adres van onze site is Minervahoortechniek.nl. Hier kunt u:

  • zien welke merken gehoorapparaten wij u kunnen bieden
  • een korte test doen om te horen hoe het met uw gehoor gesteld is
  • een afspraak inplannen met een van onze mensen

Wij hopen u snel een keer op Minervahoortechniek.nl te mogen verwelkomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn