Movehs - Alopecia Androgenetica:Hebt u weleens gehoord van Alopecia Androgenetica? Wist u dat dit staat voor “haaruitval”? Voor zowel bij mannen als voor vrouwen heeft het deze benaming. Niet een erg prettige aandoening. Toch worden er veel mannen en vrouwen mee getroffen. Waar u dan ook woont op deze planeet, deze aandoening komt overal voor. Het is niet geheel bekend hoe men aan Alopecia Androgenetica kan komen. Een groot deel komt door uw genen. Heeft uw vader of misschien wel uw moeder last van Alopecia Androgenetica? Dan is de kans groot dat u het ook krijgt. Maar dit is zeker niet altijd het geval. Het kan simpelweg een generatie overslaan. Of de ene broer wel aantasten terwijl de andere broer geen last krijgt van Alopecia Androgenetica. Puur geluk is dat misschien wel. Er zijn andere oorzaken die zorgen voor Alopecia Androgenetica zoals stres en een ongezonde levensstijl. Dit kan ervoor zorgen dat Alopecia Androgenetica eerder tot uiting komt of het verergerd. Stressloos leven is natuurlijk altijd aan te raden maar helaas voor weinigen weggelegd. Als u last begint te krijgen van Alopecia Androgenetica dan is het te hopen dat u al een beetje op leeftijd bent. Wist u dat er tieners zijn die al te maken krijgen met een teruggetrokken haargrens? U weet hoe kinderen zijn, uw kind zal genadeloos gepest worden door hun medegenoten en dat is zeer kwalijk voor zijn ontwikkeling. Afijn, wat kunt u doen als u last begint te krijgen van Alopecia Androgenetica? Ten eerste moet u zich realiseren dat u niet de enige bent. Velen zullen zich herkennen in dit probleem en laat het u niet van streek maken. Dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan en dat begrijpen wij van movehs.nl als geen ander. Wij produceren namelijk diverse oplossingen voor Alopecia Androgenetica. Een geneesmiddel bestaat niet, aan de andere kant moeten we het ons afvragen of het wel een ziekte is. Een aandoening kunnen we het in principe best noemen maar het hoort ook een beetje bij ouderdom. Dat is dan ook nogmaals een reden dat het te hopen is dat u hier pas op zeer late leeftijd last van krijgt. Dan voelt het hopelijk een stuk minder bezwaarlijk.

Een veelvoorkomende aandoening: Alopecia Androgenetica

Zoals nu hopelijk wel duidelijk mogen zijn is Alopecia Androgenetica niets om u voor te schamen. Hebt u hier toch erg veel last van? Doet het u weinig goed als u wakker wordt en in de spiegel kijkt? Bent u nogal ijdel aangelegd of wilt u ouderdom op kunstmatige manieren bestrijden? Komt u dan bij ons aankloppen. Wij hebben een passende remedie voor Alopecia Androgenetica zodat u weer met een volle bos haar rond kunt lopen. Wat u niet bij ons kunt doen is het implanteren van haar. Voor haarimplantaten kunt u beter naar een haarkliniek. Alleen de kans op slagen is dan niet 100 procent. De kans dat u bakken vol geld uitgeeft om Alopecia Androgenetica tegen te gaan terwijl de kans op mislukking aanwezig is, wilt u misschien niet nemen. Daarom kunt u een haarstuk of een gehele pruik kopen bij ons! Als u last hebt van Alopecia Androgenetica dan kunt u bij ons langskomen in Enschede voor een vrijblijvend gesprek. We kijken naar de staat van uw haar, wat uw originele haarkleur was, tot hoever de haargrens teruggetrokken is en tevens kijken we naar oplossingen. We maken snel een pruik op maat maar u kunt ook kiezen uit onze vele ontwerpen die we u direct aan kunnen meten. Wilt u slechts alleen een haarstukje om uw kale kruin te verbergen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht de Alopecia Androgenetica doorgaan en er meerdere kale plekken ontstaan op uw hoofd, dan weet u ons vanaf dan te vinden. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur maar we werken wel enkel op afspraak. Hebt u last van Alopecia Androgenetica en wilt u hier echt iets aan doen? Neem dan direct na het lezen van dit artikel contact met ons op door ons te bellen tijdens bovengenoemde uren of stuur ons een e-mail. De koffie en thee staan alvast voor u klaar. Reken er maar op dat u actief iets tegen Alopecia Androgenetica kunt doen. Men zal door de uitstekende kwaliteit van deze pruiken niet eens doorhebben dat u haaruitval hebt. Denkt u maar aan Marc-Marie Huijbregts!

Doet u iets tegen deze vervelende vorm van haaruitval

Gaat u haaruitval tegen door een pruik te nemen. Kijkt u eens op onze website en ziet u de vele verschillende stijlen die u zich kunt aannemen. In deze tekst leek het wellicht alsof we het vooral tegen mannen hebben. Dat is niet waar we op doelen. Mannen hebben het wat dat betreft een stuk eenvoudiger. Als bij hen kaalheid voorkomt dan is dat iets wat als normaal wordt opgevat. Maar krijgt een vrouw er last van, dan wordt ze met een schuin oog aangekeken. Is ze ziek? Wat is er aan de hand? Dat is zeer vervelend en kan funest zijn voor uw zelfvertrouwen. We begrijpen dan ook goed dat u met ons contact opneemt. Doet u hier snel iets aan door proactief te zijn, dan zult u met een trots gevoel de winkel verlaten. U hebt bij ons de keuze uit onder andere:

  • Haarstukken,
  • Fullcap haarwerken,
  • Crown extensions,
  • Haarverlengingen
  • En we kunnen pruiken en stukken geheel op maat en kleur voor u maken!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn