Staat door Alaska reizen al op jouw wensenlijstje? Zo niet, dan moet je dat zeker doen als jij houdt van natuur en avontuur! Het is natuurlijk een bestemming die lang niet iedereen aan zal spreken. Wie op zoek is naar grote steden, naar cultuur en naar feestgedruis, die zit hier absoluut niet op de juiste plek. Maar natuurliefhebbers, avonturiers en mensen die aangetrokken worden door woeste en onherbergzame gebieden die kunnen hier echt hun hart ophalen! Zij moeten deze Amerikaanse staat zeker op hun lijstje met vakantiebestemmingen zetten. Naar Alaska reizen is iets dat je je hele leven niet weer zult vergeten. De uitgestrektheid van de streek, het gaat hier echt om een immens oppervlak, zorgt ervoor dat je keer op keer weer een compleet nieuwe flora en fauna kunt ontdekken. Om je een iets beter beeld te geven, het gaat hier niet om zomaar een staatje, maar om een staat met een oppervlak van bijna 1,5 miljoen vierkante kilometer. Ter vergelijking, dat is ongeveer zo groot als Spanje, Duitsland, Frankrijk en de Benelux samen! Als jij je in Europa over dergelijke afstanden verplaatst, kom je steeds weer in een compleet ander landschap terecht en dat is niet anders als je door Alaska reizen gaat!

Door afwisselend Alaska reizen

Het is dus iedere keer weer een verrassing hoe je omgeving er nu weer uit zal zien. Door Alaska reizen betekent dat jij je kunt verplaatsen van warme toendra naar ijzige gletsjers zonder dat je daarvoor een staatsgrens over hoeft te gaan! Het grootte verschil in natuur betekent niet alleen dat de omgeving er steeds anders uitziet, dat het landschap verandert van bossen, naar uitgestrekte toendra’s en dan weer bergketens. Het betekent ook dat je iedere keer weer andere dieren tegen kunt komen. Denk dan aan elanden en kariboes, maar ook aan wolven en grizzlyberen. En natuurlijk is er dan ook nog het rijke leven in het water. Als je door Alaska reizen gaat, moet je dus ook zeker eens een tocht over het water gaan maken. Dit geeft je de kans om het rijke waterleven te leren kennen, maar ook om de prachtige landschappen eens vanuit een heel ander perspectief te zien. Er zijn vele meren die je kunt bevaren, maar het gebied heeft ook een lange kustlijn, dus ook de zee opgaan is een mogelijkheid. Zo biedt naar Alaska reizen dus heel veel verschillende mogelijkheden!

Reis samenstellen

Al die verschillende opties die je hebt, kunnen het wel lastig maken om je reis samen te stellen. Gelukkig hoef je dit niet helemaal zelf te doen, maar kun je ook gewoon gebruik maken van kant en klare Alaska reizen, bijvoorbeeld die van Wild Alaska. Zij hebben zich gespecialiseerd in deze regio en zij bieden dan ook de mooiste trips naar dit gebied aan. Je kunt bij hen bijvoorbeeld kiezen voor trips met aantrekkelijke namen als:

  • The Flight of the Eagle
  • Wild Roads classic
  • The Yukon Quest
  • Great Golden Lands

En dat zijn slechts een paar voorbeelden van de verschillende Alaska reizen die zij standaard aanbieden. Heb jij toch nog andere voorkeuren voor jouw vakantie hier naartoe? Dan kunnen zij jou ook helpen met het op maat samenstellen van jouw reis. Zo weet je zeker dat je een rondreis samenstelt die aansluit bij jouw wensen en die ook haalbaar is in de tijd die jij hiervoor hebt. Want je moet je zeker niet verkijken op de afstanden die overbrugt moeten worden om van de ene plek naar de andere te komen! Wil jij door Alaska reizen en wil je zeker weten dat dit een fantastische ervaring wordt? Boek dan bij dit reisbureau!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn