Vanaf 4 november kun je op YouTube het speciale PietenTube bekijken van De Club van Sinterklaas! In deze afleveringen ga je mee op avontuur met alle pieten, en beleef je de grootste avonturen. PietenTube kun je niet op de normale televisie bekijken, maar alleen op youtube. Je ouders weten vast wel hoe ze dat kunnen vinden! De filmpjes op het kanaal van De Club van Sinterklaas laten je zien hoe alle voorbereidingen voor het grote sinterklaasfeest op 5 december in zijn werk gaan. Je ziet bijvoorbeeld hoe de cadeautjes worden ingepakt, hoe deze gesorteerd worden en wat er tijdens al deze voorbereidingen allemaal misgaat. Want we weten natuurlijk allang dat pieten vaak foutjes maken, en dat het soms lijkt of het hele sinterklaasfeest de soep inloopt. Weet je nog toen het grote boek van sinterklaas kwijt was? Toen wist hij niet meer wie van de kinderen allemaal stout waren geweest… Gelukkig zul je in de afleveringen van PietenTube zien dat het boek dit jaar gewoon netjes op zijn plek ligt, en sinterklaas dus precies weet welke cadeautjes hij voor iedereen moet kopen!

Volg nu PietenTube op YouTube!

YouTube is een website waar je lid kunt worden van allerlei leuke kanalen vol met filmpjes. Je vindt daar natuurlijk ook De Club van Sinterklaas, een kanaal vol met grappig filmpjes over alles wat sinterklaas met zijn pieten meemaakt. En vanaf maandag 4 november kun je daar ook de PietenTube afleveringen vinden. Er worden nieuwe filmpjes geplaatst tot de dag dat het grote sinterklaasfeest losbarst, en dus heb jij nog genoeg te bekijken! Pietentube is speciaal gemaakt voor kinderen, zodat ze mee kunnen kijken naar alle voorbereidingen die gaande zijn rondom het sinterklaasfeest, en daar wil je natuurlijk niks van missen!

Volg sinterklaas online op Pieten Tube

Wat zou sinterklaas vandaag aan het doen zijn? Is hij druk met cadeautjes kopen? Is hij misschien zijn dikke boek aan het raadplegen? Of is hij druk met het zorgen dat alle pieten doen wat ze moeten doen? Op Pietentube zie je het allemaal! Volg dus nu elke dag sinterklaas op de voet, en registreer voor een youtube account om elke dag pietentube te kunnen kijken. Het is helemaal gratis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn