Wilt u graag afvalcontainers huren voor uw bedrijf? Dan bent u op bedrijfsafval.nl aan het juiste adres. Want bij ons kunt u in groten getale afvalcontainers huren. Daardoor is er voor ieder type afval een juiste rolcontainer te vinden in de juiste afmeting. En dat is heel belangrijk want door het in veelvoud afvalcontainers huren hebt u wellicht niet genoeg plek meer in uw magazijn of waar u ze dan ook wilt laten plaatsen. Door een slimme mengeling van afvalcontainers huren in de juiste afmetingen in combinatie met een planning van legen zullen de bakken niet in de weg staan terwijl u er vanuit mag gaan dat we op de afgesproken dagen langskomen om de containers aldus te legen zodat u nooit met extra bulten afval komt te zitten dat tijdelijk naast een afvalbak komt te liggen. Dat is in het geval van swill en dus organisch afval een ramp. Maar dat geldt ook voor papier en karton, zeker als dat natregent. Dit zijn nachtmerries maar die zijn gelukkig verleden tijd dankzij het afvalcontainers huren via onze bedrijf. Waar uw bedrijf zich in Nederland dan ook bevindt, wij garanderen een landelijke dekking inclusief de Waddeneilanden. Ook al kunnen we u in dat laatste geval niet beloven dat we binnen 24 uur kunnen komen plaatsen, dat zult u ook wel begrijpen. Maar de meeste bedrijven bevinden zich natuurlijk heel ergens anders in het land. Zij kunnen vandaag nog een reservering maken waarna we tot actie overgaan en u dus morgen al kunt profiteren van uw extra afvalcontainers. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Neem eens een kijkje op onze uitgebreide website want daar leggen we u alles uit over de werkwijze en het scheiden van afval.

Het is slim om meerdere afvalcontainers te huren

Er zijn talloze redenen te bedenken om het afvalcontainers huren te overwegen:

  • Bij ons bent u nooit een dief van de portemonnee,
  • Daarnaast denken we graag met u mee zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Daarmee voorkomt u de huur van te veel of te grote containers terwijl u er aan de andere kant vanuit mag gaan dat het u aan niets zal ontbreken,
  • En natuurlijk kunt u al deze grondstoffen nu eindelijk goed scheiden. En dat is voor ieder modern bedrijf een aangename oplossing voor het recyclingprobleem.

Gaat recycling niet helemaal als gewenst? Werkt de gemeente niet zo goed mee omdat ze u slechts een enkele afvalbak gunnen die ze slechts eens in de week of met een nog langere interval komen legen? Dan is het absoluut zaak om het heft in eigen handen te nemen en om afvalcontainers te huren bij ons bedrijf. Scheidt bijvoorbeeld uw glasafval, uw kartonnen dozen en al het plastic dat waarschijnlijk hoofdzakelijk als verpakkingsmateriaal werkt gebruikt. Al deze grondstoffen moeten niet in de natuur terecht komen. Ook moeten ze niet vermengd worden omdat verdere verwerking, en dan in het bijzonder recycling bemoeilijkt wordt. Dit kost meer energie en er gaat meer grondstof verloren tijdens dat proces. Terwijl we het juist nodig hebben! Het zal immers een keer ophouden met de grondstoffen die moeder Aarde ons kan geven.

U ziet direct de prijs per container

U kunt direct beginnen met het uitzoeken van het afvalcontainers huren. Kies het type afvalstroom en de container die daarbij hoort uit. Kies de grootte en geef aan hoe vaak het geleegd moet gaan worden. U ziet direct de prijs per maand. Hebt u hier nog specifieke vragen over of wilt u liever dat wij een prijsopgave voor u maken omdat u vele afvalcontainers huren wilt? Klim dan in de pen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn