pvc-tarp - AfdekzeilAls je een boot hebt of een caravan, dan wil je natuurlijk graag dat deze mooi schoon blijven op het moment dat je deze in de stalling zet. Afdekzeil is daarvoor ideaal. Zowel een boot als een caravan gebruik je maar een deel van het jaar, eigenlijk alleen tijdens de zomermaanden. Op andere momenten is het weer immers vaak gewoonweg niet goed genoeg om te gaan kamperen of er al varend op uit te trekken. In de maanden dat je ze niet gebruikt, kun je ze bij huis laten staan of je kunt er voor kiezen om ze naar een stalling te brengen. Waar je ook voor kiest, zeker is dat het handig is om ze met een afdekzeil af te dekken. Hoe schoon de ruimte ook is, er zal immers altijd sprake zijn van stof dat er op valt. En kun je ze niet ergens onder dak kwijt, maar enkel buiten, dan is het natuurlijk helemaal verstandig om een afdekzeil te gebruiken. Je zorgt er dan voor dat er geen lagen afgevallen blad bovenop komen te liggen en dat ze goed droog blijven. Op het moment dat jij in het voorjaar weer wil gaan varen of wilt gaan kamperen, heb je dan veel minder schoonmaakwerk en kun je dus veel sneller op stap gaan.

Afdekzeil voor andere situaties

Natuurlijk zijn boten en caravans niet de enige objecten waarvoor het handig is om afdekzeil te gebruiken. Er zijn nog veel meer verschillende situaties waarin dergelijke zeilen echt heel goed van pas komen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het afdekken van haardhout. Iedereen die een open haard heeft, zorgt ervoor dat er altijd een voorraadje houtblokken is om te kunnen stoken. Soms kun je opeens heel voordelig aan wat hout komen en dat is natuurlijk het moment om in te slaan. Maar dan zit je natuurlijk wel met het punt van de opslag ervan. Er zijn maar weinig mensen die genoeg ruimte in hun schuur hebben om daar een houtvoorraad aan te leggen, de meesten zullen het toch uit buiten moeten opslaan, het liefst onder een afdakje. Maar ook als je over een afdakje beschikt, is het toch verstandig om ook nog afdekzeil te gebruiken. Als het hard waait terwijl het regent, waait de regen immers alsnog onder het afdak door en worden de onderste lagen van de houtstapel nat. Door de hele stapel goed af te dekken met waterdicht afdekzeil, zorg je ervoor dat de hele stapel mooi droog blijft en dat je altijd goed droog brandhout hebt om de open haard mee te kunnen stoken. Want iedereen weet, een houtblok dat nog enigszins nat is, is niet geschikt voor de open haard.

PVC-TARP.COM heeft veel zeilen

Als je op zoek bent naar een goed afdekzeil, voor wat voor objecten je ook maar af wilt dekken, bij PVC-TARP.COM hebben ze altijd een geschikt exemplaar voor jou op voorraad. Bij hen kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten zeilen, zij bieden namelijk:

  • verschillende vormen, rond of rechthoekig
  • veel keus in maten, van wat kleinere tot heel grote exemplaren
  • afdekzeilen voor specifieke situaties, zoals brandhout of de bouw
  • diverse kleuren of juist doorzichtige
  • verschillende sterktes

Er valt dus genoeg te kiezen en welk soort afdekzeil voor jou de beste keus is, is dus helemaal afhankelijk van hetgeen jij af wilt dekken. Belangrijk bij je keus is natuurlijk de maat, zeilen moeten niet te klein zijn, maar ook zeker niet te groot. Wat je ook zoekt, in de webshop van PVC-TARP.COM kun je altijd een afdekzeil vinden dat helemaal past bij jouw wensen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn