Amsterdam is één van de grootste steden van het land en grote steden brengen veel administratie met zich mee. Administratie Amsterdam is een begrip. Zeg jij administratie Amsterdam dan zeg ik Frank Hendriks administratiekantoor. Frank Hendriks administratiekantoor biedt vele diensten in de administratieve sector zoals algemene administratieve diensten, salarisadministratie, fiscale en aanverwante diensten, maar ook overige diensten zoals ondersteuning bij het opstellen van een ondernemersplan.

Nogmaals: administratie Amsterdam? Ik zeg Frank Hendriks.

Administratie Amsterdam: wie is Frank Hendriks? Sinds 2001 is Frank Hendriks actief in de administratie Amsterdam. Hij richt zich voornamelijk op het bijstaan van kleine ondernemingen en in het bijzonder op zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers). In andere administratiekantoren krijgen grote klanten vaak voorrang, omdat hier nu eenmaal veel geld mee gemoeid gaat. Hier speelt Frank Hendriks slim op in door zich juist te richten op de kleine zelfstandige, die vaak een tekort aan tijd heeft om zich ook nog eens met alle administratie bezig te moeten houden. Service is belangrijk. Zo is het eerste gesprek met een nieuwe klant altijd gratis.

Administratie Amsterdam: de website

De website van het administratiekantoor is te bereiken via www.administratie-amstelveen.nl. De website is het portaal waarmee de klant de ruimte van de dienstverlener betreedt. Een goede website is belangrijk. Het is vaak de eerste indruk die je bij een (potentieel) nieuwe klant achterlaat. Het is te zien dat er veel aandacht besteed is aan de website. Hij is simplistisch en snel. In één oogopslag is het duidelijk waar het over gaat: dienstverlening. Je kunt gemakkelijk navigeren door middel van knoppen die in de banner zijn geplaatst. Er is slim gebruik gemaakt van plugins voor o.a. Twitter en Facebook, zonder dat deze overduidelijk aanwezig zijn. Op veel websites zien de share buttons er bijna uit als een schreeuw om hulp… Hier gelukkig niet. Verder oogt de lay-out modern en vlot. Het is een simpele website en het werkt. Ook de weergave op zowel computer, telefoon en tablet is prima. Een niet onbelangrijk punt in de wereld waarin we vandaag leven. Het is gemakkelijk om in contact te komen met Frank Hendriks, je bent slechts twee muisklikken verwijderd van een telefoonnummer of een contactformulier. En laten we eerlijk zijn: contact staat centraal bij dienstverlening. De website heeft genoeg content om een beeld te vormen van de werkzaamheden die er verricht worden. De knop ‘diensten’ linkt nog door naar een alternatieve website. Dit zou ik als aandachtspunt noemen om een gestroomlijnd geheel te creëren. Administratie Amsterdam? Frank Hendriks administratie kantoor. De specialist voor kleine ondernemingen en zzp’ers. Voor hen die klantcontact en meedenken belangrijk vinden. Altijd in ontwikkeling om op de hoogte te blijven van de nieuwste regelgeving en systemen. Geen wachtwoorden die doorgegeven moeten worden, transparant en servicegericht. Vertrouwen is van groot belang in deze sector en dat komt duidelijk naar voren op de website. De website werkt vlot en gemakkelijk ziet er strak uit. Wat veel mensen denken over de administratieve en financiële sector is dat het draait om cijfers, omzet, en vooral geld. Wat ik sterk naar voren zie komen in de teksten op de website is dat er duidelijk ook ruimte is voor kleine ondernemers die hun zaken graag goed regelen en als mens behandeld willen worden. Hier nog een kleine opsomming  betreft de diensten die er aangeboden worden:

  • Maken van een ondernemingsplan
  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Advies
  • Service-gericht

Tot slot, toch nog één keer, gewoon omdat het zo lekker van de tong rolt. Zeg jij administratie Amsterdam? Dan zeg ik Frank Hendriks Administratiekantoor!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn